Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

2η θέση στον 4ωρο Αγώνα NLS της 22ας Οκτωβρίου

25 Οκτωβρίου 2022

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο προτελευταίος για φέτος αγώνας της αγωνιστικής ομάδας Toyo Tire με την υποστήριξη της Ring Racing.

Ο 4ωρος αγώνας ξεκίνησε στις 12μμ και ολοκληρώθηκε στις 4μμ. Συνολικά δύο Toyota Supra GT4 αγωνίστηκαν για την Toyo Tire στην κατηγορία SP10. Οι Andreas Gülden, Michael Tischner και Heiko Tönges οδηγούσαν το Supra με τον αριθμό 170, ενώ ο Ιάπωνας φιλοξενούμενος οδηγός, Takayuki Kinoshita, και ο επικεφαλής της ομάδας Ring Racing, Uwe Kleen, οδηγούσαν το άλλο Supra που έφερε τον αριθμό 180. Εξαιτίας της βροχερής ημέρας των δοκιμών στις 21 Οκτωβρίου, ο δρόμος νωρίς το πρωί της 22ας Οκτωβρίου ήταν ακόμα βρεγμένος και γι αυτό χρησιμοποιήθηκαν ελαστικά βροχής στις κατατακτήριες δοκιμές. Εξαιτίας ενός λάθους στην επιλογή των ελαστικών, το Supra με αριθμό 170 δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την πλεονεκτική θέση εκκίνησης στην κατηγορία SP10 και αναγκάστηκε να ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση εκκίνησης, ενώ το Supra με αριθμό 180 ξεκίνησε από την έκτη θέση.   

 

Λόγω ενός πρόωρου pit stop για επισκευές, το Supra με αριθμό 170 έχασε 15 λεπτά, ενώ το άλλο Supra ήταν επιτυχές. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι οδηγοί μπόρεσαν να καλύψουν μερικές θέσεις μέχρι και να καταταχθούν στην συνολή θέση 47 ανάμεσα σε 96 διαγωνιζόμενους. Το δεύτερο Supra με αριθμό 180 σημείωσε μεγαλύτερη επιτυχία. Μετά από μια καλή εκκίνηση και έναν αγώνα χωρίς προβλήματα, ο Takayuki Kinoshita, νικητής στην κατηγορία SP8 του 24ωρου αγώνα στο Nürburgring, κατάφερε μαζί με τον Uwe Kleen να καλύψει μερικές θέσεις με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι οδηγοί στη 25η γενική θέση και στη δεύτερη θέση της κατηγορίας SP10.

Εν κατακλείδι, η Toyo Tire εξασφάλισε το τέταρτο βάθρο της σεζόν στην κατηγορία SP10 μαζί με την Ring Racing.

Τελευταία Νέα