Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
05/01

Εκκίνηση Ντακάρ για την ομάδα Toyo Tire

Ο Robby Gordon, ο BJ Baldwin και ο Guerlain Chicherit αρχίζουν το Ντακάρ 2014


Φωτογραφίες από την εκκίνηση στο Rosario.

Μετά από έναν τεχνικό έλεγχο που πήγε ομαλά για την EVR και τον Robby Gordon, οι δύο ομάδες ξεκινήσαν σήμερα στο Rosario.

Φτάνοντας στο σέρβις παρκ, τα δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα Chevrolet VX 101 της ομάδας EVR έκαναν αίσθηση, παρόμοια με την αντίδραση που είχε το νέο όχημα του Robby Gordon εχθές. Η εμφάνιση των οχημάτων, ο μοναδικός ήχος των επτάλιτρων κινητήρων V8 Corvette προσέλκυσε αμέσως την προσοχή των θεατών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όταν βγήκαν από τα οχήματά τους οι BJ Baldwin και Guerlain, έτρεξαν σε αυτούς δημοσιογράφοι εφημερίδων και της τηλεόρασης ζητώντας συνεντεύξεις και ανυπόμονοι να μάθουν τις λεπτομέρειες σχετικά με την νέα Γαλλο-Αμερικάνικη ομάδα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Eric Vigouroux, πρώην αγωνιζόμενος στο Ντακάρ, σύστησε την καινούρια του ομάδα με περηφάνεια.

"Έχω την τιμή να παρουσιάσω, για πρώτη φορά δημοσίως, το αποτέλεσμα της ομαδικής μας συνεργασίας και είναι τιμή μου που κάθονται στο τιμόνι τέτοιοι επαγγελματίες οδηγοί, όπως είναι ο BJ και ο Guerlain. Πιστεύω ότι σε λίγους μόνο μήνες, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε όλα τα συστατικά για έναν καλό αγώνα Ντακάρ. Πέρα από αυτό, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε το πρώτο ράλι με μεγάλη ταπεινότητα γιατί έχουμε μια νέα ομάδα, ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο και γνωρίζουμε ότι ο αγώνας θα είναι άγριος".

Με τρεις αγωνιζόμενους στην ομάδα Toyo Tire και τρία εντελώς νέα οχήματα, το Ντακάρ 2014 θα είναι μια ιδαίτερη πρόκληση. 

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις