Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
16/01

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ: o Robby Gordon ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!

Ο Robby Gordon παραμένει στο Ράλι Ντακάρ. Η προηγούμενες αναφοράς για την απόσυρσή του ήταν πρώιμες. Η είδηση ότι παραμένει είναι ισοδυναμή με μια νίκη στην ειδική διαδρομή.


Η ομάδα του δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα και γι αυτό δεν θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσουν. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για απόσυρση. Υπήρχε πρόβλημα στην τροφοδοσία του καυσίμου και, έχοντας απευθυνθεί ο Robby στην ASO, βεβαιώθηκε ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μπορεί να συνεχίσει παρόλο που είχε ξεκινήσει την ειδική διαδρομή. Ενδέχεται να λάβει χρονική ποινή, αλλά δεδομένου ότι δεν μπορεί να επιδιώξει μια θέση, αυτό δεν προβληματίζει. Αυτό που προέχει είναι να ολοκληρώσει τον αγόωνα και να τού δοθεί η ευκαιρία να λάμψει στις επόμενες ειδικές διαδρομές.

Σύμφωνα με την ομάδα, η κυψέλη καυσίμου πρέπει να στεγνώσει, αλλά προσδοκούν ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα τις επόμενες δύο ώρες.

Νωρίτερα είχαν δώσει τις παρακάτω πληροφορίες, αλλά ευτυχώς, υπήρχε παρανόηση σχετικά με τη φύση του προβλήματος.

1) Ο Robby Gordon αντιμετώπισε μηχανικά προβλήαμτα περίπου στο KM17/18 - σημείωση: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλλαχτεί ο κινητήρας κατά τη διάρκεια του αγώνα

2) Είναι στο δρόμο επιστροφής προς την τεχνική ομάδα που βρίσκεται κοντά στο σημείο εκκίνησης του αγώνα (προς Antofagasta )

3) Δεν γνωρίζουν αν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά σίγουρα δεν φαίνονται αισιόδοξα τα πράγματα όταν υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα.

Τελευταίες αναρτήσεις