Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
14/01

O Robby Gordon τερματίζει στην 28η θέση

Στην 9η ειδική διαδρομή, ο θρυλικός οδηγός έπεσε από τα ύψη στα χαμηλά, αφού αντιμετώπισε προβλήματα στα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής


1 ώρα και 59 λεπτά πίσω από τον Peterhansel είναι αρκετά μακριά από τη θέση που περίμενε να βρίσκεται ο Robby Gordon μετά τις επιθετικές του επιδόσεις στη σημερινή ειδική διαδρομή. Αφού εκτοξεύτηκε στην 5η θέση, διατηρώντας την για σχεδόν 400χλμ, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, γιατί αναγκάστηκε να σταματήσει μόλις 26 χλμ πριν την γραμμή του τερματισμού.

Η ειδική διαδρομή τελείωσε με μια κατηφόρα 1 χιλιόμετρου, προσφέροντας έναν εξαιρετικά γρήγορο τερματισμό που απόλαυσε ο Gordon καθώς κατηφόριζε χωρίς να πατά φρένο, γιατί κάτι τέτοιο σε μια τόσο απότομη κατηφόρα θα απόβαινε μοιραίο. Το ότι έφτασε στο σημείο αυτό όντας στην 5η θέση, θα είχε κάνει την βόλτα μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό συναρπαστική. Τα προβλήματα στο τέλος της ειδικής διαδρομής, όμως, χάλασαν την διάθεση.

Πέρασε την γραμμή του τερματισμού στην 27η θέση, αλλά επειδή ένας οδηγός, που τερμάτισε, είχε ξεκινήσει σε χαμηλότερη θέση, έπεσε στην 28η θέση. Βρίσκεται τώρα στην 27η θέση της γενικής κατάταξης, 6 λεπτά πίσω από το SMG Buggy του Chabot. Παρόλο που ο Baldwin τερμάτισε πριν από τον Gordon σήμερα, βρίσκεται μόλις 4.5 ώρες πίσω, στην 36η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις