Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder
2014
10/01

Τεχνικά προβλήματα για τον Szalay

Η ομάδα Opel Dakar πάλι αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα που την ανάγκασαν να γυρίσει πίσω στην εκκίνηση πριν κατευθυνθούν προς την Σενεγάλη για το αυριανό τελικό του Ράλι Ντακάρ.


Η ομάδα έζησε μια λυπητερή μέρα σήμερα. Παρόλο που ήταν εκτός συναγωνισμού για την γενική κατάταξη, ήθελε πολύ να δείξει τις ικανότητες τις δικές της, αλλά και του οχήματος. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν πρόκειται να γίνει και σήμερα είναι η τελευταία διαδρομή. Ερχόμενοι αντιμέτωποι με έδαφος στο οποίο δεν μπόρεσε το όχημα να ανταπεξέλθει λόγω βλαβών, οι Szalay Balázs και Bunkoczi László αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και, αφού έφτασαν στην εκκίνηση, έπρεπε να οδηγήσουν μέχρι την κοντινή γραμμή του τερματισμού και μετά να κατευθυνθούν νότια προς την Σενεγάλη. 

Μετά από έναν μεγάλο και σκληρό αγώνα, η κούραση δεν μοιάζε να σε αγγίζει όταν κερδίζεις, η αδρεναλίνη συνεχίζει ακόμα κι όταν θα έπρεπε να σταματήσεις. Σήμερα, η ομάδα αισθάνεται την κούραση με βαριά καρδιά, καθώς συνεχίζει προς τον τελικό στην Σενεγάλη για το αυριανό Ντακάρ.

Ωστόσο, παρά την προφανή σύγχυση σήμερα, η ομάδα θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη που ανέβηκε στο βάθρο τουλάχιστον 5 φορές κατά τη διάρκεια του Ράλι. Είχαν και το χρέος να φροντίσουν να τρέχει ο Schlessinger "τίμια" κατά το πρώτο μέρος του Ράλι. Κάποιες μάχες "σώμα-με-σώμα" δόθηκαν και με μια διαφορά 5 λεπτών υπέρ του Sabatier, ποιος ξέρει τι αποτελέσματα θα υπήρχαν χωρίς την μάχιμη ανταγωνιστικότητα των "φιλικών" αγωνιζόμενων Szalay και Schlesser. Όπως ανέφεραν και στην ταινία τους στο τέλος του χρόνου "θα γυρίσουν".

 

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τελευταίες αναρτήσεις